Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/mbmedier.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Referencer | MBMedier

Referencer

Vi går hele vejen!

MBMedier er som samlet leverandør af hjemmesider, online marketing og produktion af video & foto indhold til danske virksomheder, et oplagt valg da vi tager ansvaret for hele processen lige fra webdesign, udvikling til hosting og markedsføring, samt den løbende servicering og opfølgning. Kort sagt, vi dækker bredt.

Så hvis du synes det er træls at have hjemmeside et sted, fotograf et andet sted og marketingsanalytiker et tredje sted. Så er det os i har brug for. Send os en mail eller ring så tager vi en snak om hvordan vi kan hjælpe jer til at skabe et skræddersyet system som optimere jeres flow af marketing fra første gang kunden kommer i kontakt med jer til at skabe et bånd imellem virksomheds touchpoints til kunden som jeres konkurrenter ikke kan følge med på. 

Hvorfor vælge os?
Vi har flere års erfaring indenfor markedsføring og erhversøkonomisk forståelse hvilket starter med den studie mæssige baggrund fra både HHX og UCL Erhvevsakademi. Derudover har vi været ansat som markedsførings specialister hvor vi er kommet helt tæt på kommunikation både teoretisk og praktisk. Vi mener at dette er den perfekte kombination til vores kompetencer indenfor produktion af marketingsmateriale da dette har givet os den nødvendige viden fra branchen uden at at miste niveauet fra vores studier. Dette har gjort os rustet til at kunne håndtere alle slags opgaver som vores kunder er kommet til os med. 

Få gratis rådgivning om alle vores ydelser
- vi står klar til at hjæpe dig

Udfyld formularen eller ring nu på:
 +45 20 36 85 07

Casper Sanko

Marketing & Webudvikling

Magnus Bøg

video- & Fotograf